BÁRÁND KSE
FŐMENÜ KLUBUNK FELNŐTT CSAPAT UTÁNPÓTLÁS ARCHÍVUM
Főoldal Adatok Mérkőzések U19 Csapatképek
Szerzői jog Elnökség Góllövőlista U13 Beszámolók
ChatBox Szakmai stáb Tabella U11 Kupamenetelések
Képtár Babaligeti Stadion Játékosok U9 Korábbi mérkőzések
Belépés Sportfejlesztési program Statisztikák U7 Korábbi tabellák
Beszámolók

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Újabb sima győzelem egy rangadón!

VR  2016.05.22. 18:04

A negyedik helyen álló Debreceni EAC ellen lépett pályára a bárándi csapat szombaton! Ez a találkozó volt a forduló rangadója, ráadásul az őszi vereségért vissza kellett vágni a debreceni csapatnak. A Kaba elleni találkozó előtt nagyon nagy volt a tétje ennek a debreceni találkozónak, ezért muszáj volt ezen a meccsen is győzelmet aratni!

Rengeteg helyzet, újabb győzelem!

VR  2016.05.15. 17:06

Azt a Konyárt fogadta a bárándi gárda a 26. fordulóban, amely csapat a tavaszi szezon során mindössze a jelenlegi listavezető Kabától kapott ki! Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, de a csapatnak győznie kellett ezen a mérkőzésen is!

Sima győzelem Pocsajon!

VR  2016.05.11. 14:52

Nagyon nehéz idegenbeli mérkőzés várt a bárándi csapatra, amelyen akár a bajnoki cím is elúszhatott volna, azonban a csapat nagyon OKOSan játszott és az előzetes tippekkel ellentétben győzelmet aratott Pocsajon!

Kiütéses győzelem itthon!

VR  2016.05.03. 14:57

Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, hiszen e jó erőkből álló Nagyrábé látogatott Bárándra! Csapatunk játékosai nagyon jól játszottak ezen a mérkőzésen és teljesen megérdemelten arattak ilyen nagy arányban is győzelmet, és bizonyították, hogy korai még a kabaiaknak gratulálni a bajnoki címhez!

Győzelem hazai pályán!

VR  2016.04.23. 16:50

Három hét után játszott ismét meccset a csapat, az ellenfél Nádudvar csapata volt hazai pályán!

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 
CSAPATKÉP

 

 

ELŐZŐ MÉRKŐZÉS

 

HBM II. osztály - Déli csoport - 14. forduló

2017. november 18. 13.00

     

2-6

Debreceni SC Báránd KSE
     
TABELLA
 
1. Debreceni EAC 39
2. Nagyrábé Petőfi SK 31
3. BÁRÁND KSE 29
4. Komádi SE 27
5. Püspökladányi LE 22
 
CSAPATKÉP (U19)

 

 

ELŐZŐ MÉRKŐZÉS (U19)

 

HBM II. osztály - Déli csoport - 14. forduló

2017. november 18. 11.00

     

3-1

Debreceni SC Báránd KSE
     
TABELLA (U19)
 
7. Földes KSE 18
8. Konyári SE 15
9. Komádi SE 10
10. BÁRÁND KSE 7
11. Hajdúszováti SE 3

 

 


ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!